sâmbătă, 12 septembrie 2015

Inca o victorie pentru Sara Takanashi in Summer Grand Prix!

Sursa foto: fis-ski.com

Saritoarea cu schiurile din Japonia a reusit sa se impuna fara probleme in etapa de Summer Grand Prix care a avut loc astazi la Almaty. Takanashi a incheiat competitia cu un total de 246.8 puncte,
avansul fata de principala urmaritoare fiind de peste 23 de lungimi.

Podiumul a fost completat de catre Nita Englund si Yuki Ito, sportive care au fost despartite in lupta pentru locul secund de doar doua puncte. Mai trebuie mentionat faptul ca in top 10 am avut nu mai putin de patru saritoare din Slovenia, cea mai buna performanta fiind trecuta in dreptul lui Spela Rogelj, ocupanta locului patru.

Dupa cum anuntam si ieri, la startul concursului a fost prezenta si Daniela Haralambie. Reprezentanta noastra a avut o prestatie destul de buna, iar la final s-a clasat pe pozitia a 19-a. Tanara in varsta de 18 ani a sarit in prima mansa 87.5 m, iar in cea de-a doua performanta sa a masurat cu 2.5 metri mai putin. 

In urma acestei etape, Sara Takanashi si-a asigurat victoria in editia 2015 a Summer Grand Prix. Ultima etapa din calendarul competitional de vara va avea loc maine, tot pe trambulina de 106 metri din Almaty.

Rezultatele complete ale acestei etape le puteti gasi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu