miercuri, 23 septembrie 2015

Performanta excelenta obtinuta de catre Daniela Haralambie la Oslo

Daca ieri v-am prezentat rezultatele pe care baietii le-au obtinut in weekend-ul anterior, astazi este randul fetelor sa intre in lumina reflectoarelor. Daniela Haralambie si Bianca Stefanuta au participat si ele in Cupa Continentala de la Oslo, acolo unde sportiva de la ACS Sacele a obtinut doua performante remarcabile.

In concursul de sambata, Dana a fost la un pas sa urce chiar pe podiumul ierarhiei. Ea s-a clasat pe
locul patru, iar distanta fata de pozitia a treia a fost de doar 1.1 puncte. Sariturile sportivei legitimate la ACS Sacele au masurat 88 si 87 metri, ea fiind depasita doar de catre Marin Lundby (NOR), Line Jahr (NOR) si Agnes Reisch (GER)

In ziua urmatoare, concurenta a fost una mult mai acerba. Daniela Haralambie a sarit in ambele manse 87.5 metri, insa de data aceasta nu a ocupat decat locul 12. Castigatoare a fost tot o norvegianca, respectiv Line Jahr. Podiumul a fost completat de catre Maren Lundby si Zdena Pesatova (CEH). Dupa ce sambata a fost descalificata, Bianca Elena Stefanuta a reusit duminica sa incheie cu brio competitia si s-a clasat pe locul 28. Evolutiile sale au masurat 71.5 si 72 de metri, iar punctajul a fost acelasi ca si cel obtinut de catre rusoaica Anna Zhukova.

Reprezentantele Romaniei s-au intors in tara, iar in acest weekend vor participa la competitiile care vor avea loc pe trambulina din Rasnov. Multa bafta fetelor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu